Digitale abonnementer

Christinelystskolens skolebibliotek

Uni-login

dansk, engelsk, tysk, spansk mm ordbog

67 tekster, 235 aktiviteter, 268 medielinks

• 372 videoer, 92 e-tekster

• Et komplet digitalt læremiddel til håndværk og design

• 20 forløb opbygget efter Fælles Mål

• Årsplaner til 4., 5., 6. og 7. klasse

• Opgaver og tekster til håndværk og design med læringsmål

Mellemtrin

7. - 10. klasse

Idrætsfaget.dk

• 108 artikler, 779 aktiviteter, 281 medielinks
  • 38 forløb
  • Årsplaner til 7., 8., 9. og 10. klasse

Natur-teknologifaget Mellemtrin

Clio Online

Religionsfaget 4. - 6. klasse

På "Skoletube" får man adgang til en hel masse digitale værktøjer

På "LærIT" er der Videovejledninger til alle mulige digitale værktøker/programmer (værktøjer på Skoletube, Skoleintra, Elevintra, Office 2007 mmm.)

dansk.gyldendal.dk 0-2

dansk.gyldendal.dk 0-2 er et digitalt undervisningsmateriale til indskolingen, der kan anvendes som et supplerende materiale â€â€Å“ på sigt som det bærende element â€â€Å“ i danskundervisningen. Hensigten med dansk.gyldendal.dk 0-2 er undervisning på fagets præmisser â€â€Å“ med de muligheder, mediet giver.

dansk.gyldendal.dk 0-2 er høj faglighed kombineret med fleksibilitet, tilgængelighed og overskuelighed.
Lad eleverne tage på sproglige eventyr i et flot og spændende univers på Denførstelæsning.dk. De kendte figurer, Ida og Emil, guider eleverne gennem spillene, som er niveauopdelte. Det betyder, at man først kan komme videre til et nyt niveau, når man har haft succes på det niveau, man kommer fra.

Hop om bordspil

Spillet er en del af Kaptajn Karlsens Skibskiste, der kan købes hos Forlaget Æsop.
Mange veje ind i faget
dansk.gyldendal.dk 3-4 tilbyder en række forskellige veje ind i danskfaget:
  • undervisningsforløb med progression, tydelige læringsmål og forslag til evaluering
  • et omfattende bibliotek med over 100 nøje udvalgte tekster fra klassikerne til den nyeste børnelitteratur
  • træningsopgaver inden for grammatik, retskrivning og tegnsætning - i øjenhøjde med eleverne og med direkte respons efter endt besvarelse
  • digitale redskaber specielt udviklet til undervisning med fagportalen
  • en samling lærerhenvendte tips, citater, referencer, artikler og andre ressourcer som inspiration til danskundervisningen på mellemtrinnet.

Gør din danskundervisning digital med en lang række nye undervisnings-forløb inden for danskfagets områder, og få adgang til et stort bibliotek med billedkunst, levende billeder og musik, skønlitteratur og ikke-fiktion.

Superbog.dk er et lettilgængeligt digitalt bibliotek med 200 letlæsningsbøger. Målgruppen er børn fra bh.kl.-6. klasse, der frit kan vælge mellem bøgerne og få hjælp til læsningen i form af en syntetisk stemme.

Alle bøger har tidligere været trykt og findes derfor allerede på de fleste skolebiblioteker.

Børnene har adgang til Superbog.dk alle steder, både på skolen og hjemme, via deres UNI-login.

Infomedia, Polfoto, Faktalink

Til mellemtrinnet

7. - 9. klasse

Billedresultat for gyldendal matematik

På emat.dk kan der løses matematikopgaver svarende til folkeskolens 1.-10. klassetrin. Som lærer kan man sende opgaver på forskellige niveauer til eleverne, hvilket giver gode muligheder for en differentieret matematikundervisning

samfundsfag.gyldendal.dk indeholder fagligt funderede undervisningsforløb til 8.-10. klasse. Forløbene indeholder et varieret udbud af større og mindre opgaver, som lægger op til at arbejde problemorienteret, redegørende, analyserende og perspektiverende med samfundsfaget.

Alle forløb er suppleret med en lærervejledning, læringsmål og oplæg til evaluering.

I Mediebasen ligger der et stort udvalg af fagtekster og kildemateriale til brug i samfundsfagsundervisningen: artikler, lovtekster, statistik, videoer, fotos, kampagner og infografikker m.m.

Gyldendals nye fagportal til engelsk i 0.-2. klasse rummer alt, hvad der behøves i den tidlige engelskundervisning.

engelsk0-2.gyldendal.dk er elevhenvendt og kombinerer det digitale medies mange muligheder med kreative opgaver og fysisk aktivitet.

Fagportalen er rigt illustreret, og al lyd er indtalt af native speakers
Fagportalen til engelskundervisningen i 5.-7. klasse giver helt nye muligheder. Portalen kan enten bruges som et selvstændigt materiale eller som supplement til trykte læremidler.
Alt til engelsk â€â€Å“ på ÃÆ’©t sted!
engelsk.gyldendal.dk er et fuldt ud digitalt undervisningsmateriale til engelsk i overbygningen, og kan fungere som det bærende element i engelskundervisningen.

.

)

.

UNI-login

I-bog En på sproget (0. - 2. kl.)

I-bog Bios A

I-bog Bios B

I-bogBios C

I-bog Geos A

.I-bog Geos B

I-bog Geos C

I bog First choice for femte

I-bog Crossroads 8. - 9.- 10.

Route 7 web