• Christinelystskolen
Billedet på sidehoved
image
image
image
 
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
 • ikon
  Jens Pedersen den 22-04-2015
  Tøjindsamling på skolen..
  Røde Kors har de næste uger en stor indsamling af tøj i hele Danmark(læs mere længere nede). Ønsker du at støtte denne indsamling, kan tøjet afleveres på Christinelystskolen i en grøn container, der er opstillet på gangen ved skolens bibliotek.

  Tøjindsamling

  Røde Kors kører i øjeblikket en kampagne for at få samlet tøj ind til fordel for verdens 51 millioner flygtninge.
  I Syrien er forholdene i øjeblikket sådan, at over en tredjedel af landets befolkning er på flugt, og hjælpeorganisationerne har desværre ikke penge nok, så man kan støtte alle flygtninge med de meste basale ting
  Et barn på flugt vil ofte være blandt de allermest udsatte. Derfor opfordrer vi alle skoleelever i kommunen til at undersøge om de – og deres familie -  har tøj, som de kan undvære. Hvis det er tilfældet, bedes man medbringe det på skolen og aflevere det der.
  Røde Kors kan ”forvandle” brugt tøj til penge. Salget af tøjet fra nogle få danske familier vil kunne dække udgifterne ti,l at et barn kan få madrationer en hel måned.
  Kampagnen slutter lørdag den 9. maj med et stort show på TV 2.
  På forhånd tak
  Hans Thomsen
  Røde Kors Lemvig

   
 • ikon
  Peter Billeskov den 13-06-2014
  I forbindelse med den nye skolereform, der træder i kraft fra august 2104, har Undervisningsministeriet udsendt følgende materiale:

  se: www.uvm.dk/den-nye-folkeskole, http://www.uvm.dk/Den-nye-folkeskole/For-dig-som/Foraelder, http://www.uvm.dk/Den-nye-folkeskole/Quiz


   
Ingen aktuelle nyheder

Besøgstæller

15115